Pelinnnnnn__ Kizlar 3 aylik bebegim var. Bazen emerken sinirlenip agliyor memeyi birakiyor sonra tekrar emmeye basliyor. Surekli bu hareketi yapiyor. Neden acaba?
Asli-94 Pelinnnnnn__ 3,5 aylık bebeğim şu an ve bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum 10 gündür fln o yüzden şurada bekleyeyim merak ettim ben de 🤦🏻♀️
Minikk41 Pelinnnnnn__ 2 ay 20 günlüğüz bizde aynı durumdayız enzirme danışmanı sütün akışından kaynaklandığını söylemişti
Ayazbeyinannesi Pelinnnnnn__ gazı olabilir mi benim bebede anlattığınız gibi yapıyodu sırtına masaj yapınca gazı çıkıyodu sonra emiyodu
Eylulllllll Pelinnnnnn__ ağlama sızlanma kızma gibi benimkisi de yapıyor yaklaşık 50 günlük . Tahminim memede süt çok gelemeyince kızıyor 😦😃
Momylion Pelinnnnnn__ bir ayligiz bu ara bizde de öyle bende ya gaz olduğunu düşünüyorum ya da sütun azaldigini diğer memeye geçiriyorum o zaman susuyor emiyor bazen onzamanda aynısını yapıyor bu bebekleri çözmek cokkk zor 🥺
Maviela Pelinnnnnn__ gazını çıkartıp tekrar emzirmeye çalışın bir de bu aylarda meme reddi oluyor bizde de aynı sorun var yatarak emziriyorum ben öyle deneyin