Unluunsuz Bebeğim 40 günlük sabah da kustu şimdi de küstü kusmuğu kokulu ve öyle çok kustu ki bir insan midesi kadar. Burnundan da kusmuk çıktı çok korktum kabız da sabahtan beri hasta mı bebeğim eşimi bekliyorum hastaneye gidicez hırıltı geliyor sesi
ruzgar11 Unluunsuz reflu baalamis olabilir canim. anne situ mi aliyo. korkma ama once sen sakin ol. hirilti da kustugu icin genzinde kalmis olabilir. anliyorum seni ama endiselenme. doktora da gotur tabi aklinda kalmasin .
fatima Unluunsuz bi kere bizimde öyle olmuştu üst baş kalmamıştı o kadar çoktu ki şok oldum... çok mu emzirdin ? sabah ki kusmuğu ne kadardı?
2405 Unluunsuz canım benşm bebegım 3 buçuk aylık hep kusuyor fazlasını çıkartıyor dedi doktor hep kusarsa götür ben götürdüm bakdılar reflü olabilir mi diye cok şükür bisey yok 🙏 ama fazlasını atar dedi doktor
Nevnev Emzirip hemen kaldirdiysaniz gazla birlikte olabiliyor bende çok yaşadım ama tabi Dr daha iyi bilir
Hyekta Benimkindede oluyordu malum ilk zman sütler tanzikli olduğu için genize kaçmıştır korkma burnunu aspiratörle cek daha çok kuscak burnundan agzndan geliyo😀