Meral Kızlar mrb 17 günlük oğlum var 4 gün önce mama vermeye başladım 30 cc verip emziriyorum ardından 2 saate bir. Ama yetmiyor mamayı 60 cc yaptım ilk kez içti hepsini doydu uyudu çok mu 60 cc 17 günlük bebeğe bilemedim
SahinE Meral 30 cc yeter 60 çok canım daha küçük Çünki mamayı verdikten sonra kendin emzir sürekli yoksa bizim ki gibi biberona alışır benim kızım 2 aylık 60 cc ancak içiyor mama da
Asli91 Meral biz doğduğundan beri meme mama şeklinde gittik.2 aylık oldu.Bebeğin kilosuna görede değişiyo mama miktarı.15 günlükten beri iki ölçek yiyo 2 saatte bir.
Edaela Bnce çok ben iki buçuk aylık bebegime iki saate 60 cc veriyorum daha 17 günlük bebek 60 içerse midesi buyur ilerde doyuramazsin ayrıca mama yiyip uyumadi kan şekerinin Birden yükselmesiyle alakali. Doydugu için değil bianda mama yiyince kan şekeri yükseldi ve uyku yaptı en azından 30 cc ver
Serenica Meral dogdgu gunu 3. Gununden itibarenden her 3 saatte 60cc anne sutu yada mama veryorm. 22.gundeyz bizde
Gorursensoyle Meral evet çok 40cc de kalman en doğrusu kızım 2 aylık günde 1 kez 90 cc verirşm bebek tookluk hissi bilmez boşuna şişirip rahatsız ediyorsun gazla yavrucağı
Bkosar Meral ilk emzirip sonra mama teklif edersen dha iyi olur. İlk seni emdiği için memeleri boşaltır ve süt üretimin artar. İlk mamayı yerse seni tam emmez.
Meral Memeyi reddetmiyor orası iyi 30 cc verince de doymuyor üstüne emziriyorum bazen yetiyor bazen yetmiyor öyle bir ülkede yaşıyorum doktora sormaya da korkuyorum
Janss Meral Bebeğiniz kaç kg ? 30 cc yetmiyor olabilir ama direk 60 cc ye çıkmayın . 35/40/45 ... şeklinde ilerleyin .
ikos58 Akin ama benım sutum cok az gunde 3 kez mama verıyoruz oyle denk gelıyor 3 aylık olduk suan 150 verıyoruz doktor kontrolunde tabıkı kendım karar vermıyorum
G_ADAN Meral bencede 60 çok canım ben 17 günlükken 30 en fazla 40 veriyordum. Şimdi 2 aylığız en fazla 70 veriyorum
Annesininprensesi Meral hayır çok değil üzerinde yazıyor hatta 0-2 haftalık bebeğe 60cc 2ölçek diye bende önceden 30cc veriyordum ama doymuyordu şimdi 60 veriyorum doyuyor
tutu11 Meral benim bebegim premature dogdu 34. haftada. Surekli mamayla besleniyor. Suan 51 gunluk her öğün 50cc veriyorum. Eve 21 günlükken gelmisti o zaman da 25cc ile baslamistik