Birprensesannesiii3850 Kızlar kizim 11 aylik ve bingildagi kapanmis yani elleyince yumusaklik vs gelmiyor Normalmi ayni durumu yasayan varmi
Seydameva Birprensesannesiii3850 normal 10 aylıkken kapandı benim kızımın kafa çapı büyüdüğü sürecek bir sıkıntı olmuyor bıngıldağı kapalı doğan bebekler Bile var 😊
Feraye_ Birprensesannesiii3850 bizimkide 9.5 aylikken kapandi sukur bi problem olmadi onemli olan bas cevresinin her ay duzenli buyumesi😊
Birprensesannesiii3850 Dilekmh Asl00 Çok tesekkür ederim icim rahatladi 12-18 falan yaziyordu o yüzden tedirgin olmuştum
Asl00 Aydan sonra kapanmasında sıkıntı yok ayrıca erken kapanan bebeklerde bile yan sutünlar gelişmeye devam ediyor mu diye bakılıyor ki sizin bebeğiniziniz bıngıldak kapanmasını bu ayda yaşaması çokta anormal değil .
Sensusfreud Asl00 benim bebeğim 3 aylık oldu parmağımın ucu kadar falan bi açıklık kaldı ama eskisi kadar da yumuşak değil normal yani dimi bende kaç gündür kuruntu yapıp duruyorum buna
Asl00 Sensusfreud benim kiziminda oyle bende panik yaptin doktora gittim kafa si dogdugunda 33 simdi 38 bucuk sorun yok yan sutunlar acik dediler