Bisracinarkartal 6 damla kulan dedi doktorumuz Ben bu ilaç hakinda dişleri curuutur kanserojen madde ( paraben) içerir bilmem kabız yapıyor gibi şeyler.okudum doğruluk payı varmı Sizler kulaniyousunuz ben bnlari duyduktn sonra çok korktum kulanmaya sizce???
tazeannee_ Bisracinarkartal bugün sağlık ocağı bedava verdi ama kullanmayacağım içeriği hiç iç açıcı değil
Hulyaaa Bisracinarkartal bizede verdi çocuğu mahvetti kabız etti kaka yaparken çocuğum kendini parçaladı resmen . Ocean aldım bitkisel
acimavi Bisracinarkartal ben kullanmadım doktorum gerek görmedi ama kullansaydım ocean almayı düşünüyordum. Ablam yeğenime ocean microfer verdi
Bisracinarkartal Aselimmm3434 paraben ve Sakkaroz. Varmış( kanser hücreleri) Ve sağlık bakanı onaylı😱 Kanserin bu kadar hızlı yayılmasına sasmamali😱 Bunu minacik bebeklere sunmalarii bukdr ucuz olmamalı bir insanın hayati😱
ofkelisirin Bisracinarkartal ferrum kullanıyorum ben canım Bi yan etkisi olmadı Aynen bende attım yani denemeyin bile bence mide bulantııs da yapmıştı o
hankardeslerr ofkelisirin Sağlık ocağında kalmamıştı bende eczaneden d vitamini bide ferrum aldım. Memnunmusun uz ferrum dan? Daha bugün kullandım
ofkelisirin hankardeslerr evet Bi yan etkisi yok tatlı bide kızım tiksinmeden yutuyor gaz kabızlık vs olmadı