Esenerkin Merhaba. Oğlum 27. Ayın icinde. Aklımda hep 2 çocuk var. İki çocuğu olanlardan tavsiye almak istedim. Aradaki zaman yeterli mi sizce ? Henüz hamile değilim düşünüyorum artık.
2prenses1anne Esenerkin iki kızım var aralarında 26 ay var olabilir ama ilk zamanlar zor oluyor 1 yaşında kızım artır ablasıyla beraber oyun oynuyor kimi zaman anlaşamıyoruz ama olsun 😄
Yaren5677 Esenerkin bende düşünüyorum oğlum 30 aylık oldu biraz huysuz inatçı ama ilerde hiç yapasım gelmez 😂
2prenses1anne efelettin zor oluyor ama inan zaman çok hızlı daha ilk kızıma hamile olduğunu anladığın gün dün gibi Allah kolaylıklae versin bizlere ☺️
Esenerkin Ya ilk başta zorlanirim sanırım bende onu düşünüyorum ama. Ürkütücü gelmiyor da değil 😅 birlikte büyümeleri çok güzel birsey
Esenerkin Yaren5677 ya ben 31 oldum . İleri yaşta hiç yapamam gibi 😐 haksızlık olmasın istiyorum ikisine de eşit bakabileyim
Melek0205 Benimkiler 3 yaş tam ama ilk 3 4 ay çok zorlandım bence 4 yaş tam uygun olur rahat etmek açısından hemde ilk çocuk daha iyi algılıyor kardeş konusunu
Esenerkin Melek0205 yani öyle olabilir zaten yazılanlara bakılırsa 4 ideal. Ama hemen olmama ihtimali var bilmiyorum. Tayin isteyeceğim o olursa ertelemem gerekecek. O yüzden olursa Allah hayırlısını versin inşallah 🥰