Damlasel58 Merhaba hanımlar ben eşime parfüm almak istiyorum ama ne alacağıma karar veremedim eşim kalıcılığı gün boyu süren ve ferah kokulardan hoşlanır kafam karıştı önerileriniz ile belki bişey bulurum şimdiden teşekkür ederim ☺️
plakayerli Damlasel58 ben zaradan almıştım Seoul. O kadar güzel kii bayılıyorum😍 o zaman 100 liraydı şimdi çok zam gelmiş midir bilmiyorum
yusufmertmom Damlasel58 burberry klasik der susarım yaa 😍 resmen aşık oldum bu kokuya ama öyle her siteden de bakmayın güvenilir yerlerden alın çok fazla çakması var uygun fiyata
ehlenmomyy Damlasel58 oriflame posses ve giordani gold eşim bayılıyor kokusuna özellikle posses önce cok agir kokuyor uctukca guzellesiyor
Damlasel58 plakayerli 30 ml 100 lira gösteriyor şuanda ikili olanlarda 160 200 arası aslında normal gibi fıyatı teşekkür ederim seçeneklerime eklıycem☺️
plakayerli Damlasel58 bizimki 100 ml idi baktım şimdi 159 tl. Mağazaya giderseniz açığı varsa deneye de bilirsiniz :)
Damlasel58 ehlenmomyy kalıcılığı ne kadar süre gidiyor uçtukça güzelleşiyor dıyorsun ya ondan soruyorum
Babybloom Damlasel58 dior homme kullanıyor tanıştığımızdan beri 13 senedir. Çok kalıcı ama kalıcılık parfümün tene uyumu ile ilgili bir durum. Yani herkeste aynı kalıcılığı vermeyebilir.
Ays0 Damlasel58 Mavi marka rock rebel parfüm eşimin kullandığı. 6 senedir falan düzenli alıyoruz bunu baya kalıcı ve baymayan bir kokusu var. Şimdi baktım 149tl güncel fiyatı. 800e 900e de aldığı parfümler oldu ama bunu gibi benimseyemedi😂
Damlasel58 Ays0 fiyatı çok normal zaten şuan ki şartlara göre aklımda seçenek bulunsun teşekkür ederim ☺️