Kuboo_2 Esimin isi dolayısı ile bursaya taşıyacağız, osmangazi yi buraz gezindik ama esimin isi gemlikte birde orayı gezip girmej istiyoruz gemlikte oturabilinir güzel mahelleri olan yerler neresi acaba, kısaca Gemlik nasıl 😊
Tecrubelianne Kuboo_2 postu yeni goruyorum tasindinizmi bende ordayim.osmangazide otryordum berbar biyer burasi 4 sene oldu hic sevemedim😝
Mmeelliikkeee Kuboo_2 canım Gemlik Bursa merkeze yakın sayılır zaten gidip gelme yapabilir eşin.. yada osmangazinin Gemlik yolu tarafına yapılan yeni yapılar var terminal karşısı gibi oralarıda düşünebilirsin.. Gemlik için mahalleler içiçe zaten özellikle bölge semt ayrımı bilmiyorum emlakçılarla yada netten yeni yapılara bakabilirsin.
Kuboo_2 Mmeelliikkeee kocaeliden bursaya tasinacagız, yani aslinda bursada hic bir yer bilmiyoruz diyebilirim 🥲 bakalım gemlik icin ev bakacağız yine yeni yapılan evler var ic içe dediğiniz yeri gördüm inanılmaz 🤦🏽♀️ daha sakin yeni yerlesim yeni binalar yapiliyor oradan bakacağız insallah
Kuboo_2 Elfvli orayı da gezdik hatta bir tane ev bulduk ama olmadı sonra, dah yukari da siteler var cok pahali onlarda bizde daha sakin merkeze biraz uzak yeni yerlesim olan yerlere bakiyoruz bakalim oda hayırlısı
Kuboo_2 Tecrubelianne vazgectik oradan yerli esnaflari bile yeriyorsa bir semti sıkıntı vardir herhalde :) tam da dediğiniz gibi yani