Oznelif Kizlar uygun fiyatlı buhar makinasi arıyorum memnun kaldığınız 2 aylik bebegim çok çabuk tıkanıyor ve sıçrayarak uyanıyor serum fizyolojik anlık aciyor ama bir süre sonra yine aynı nefes almada zorluk çekiyor
Sznmre Oznelif makine alana kadar idareten bi banyo havlusunu ıslatıp petekten uzak bi yere serin az da olsa işinizi görür ben o şekilde idare etmiştim 💓
delirmeceler Oznelif bende weewell marka almıştım e bebekten ama bişi farketmedi günde 2 kere odaları havalandırıyorum birde peteğe asılam su kapları var onu koyuyorum daha işiöe yaradı
Demetslt Oznelif Sinbo kullanıyorum 5 litre haznesi var. Su bitince otomatik kendini kapatıyor. Işığı da rahatsız edici değil gece lambası gibi.
oyku_rana https://ty.gl/afqzgxhr6u biz bundan aldık ama fiyatı yükselmiş, şarjlı pratik bir ürün isterseniz bi bakın
oyku_rana oyku_rana Oznelif ama sanırım ben yanlış anladım benim önerdiğim bebeğe uygulanan bi cihaz, oda için nemlendirme cihazı değil
Sznmre Oznelif soğuk buharlaşması gerekiyor peteğin üzerinde sıcak buharlaştığı için nem dengelenmiyor bende öyle yapıyordum ama yanlış yapıyormuşum doktorum o şekilde yönlendirdi 💓
EzgiBade Oznelif Weewell WHC740 Soğuk Buhar Üfleyici Ben satıyorum düşünürseniz sadece denemek icin açtım hiç kullanmadım gerek yokmus bizim icin bebegim dogmadan almıştım.