lesley Kizlar merhaba. Bebeğinize Mama verirken tam ölçek mi veriyorsunuz yoksa bir ölçek fazla attığınız da oluyor mu?
Deletedmom_5 lesley tam olcek veriyorum hatta bazen suyunu bi tik fazla koyuyorum. Mamayi fazla koyarsaniz kabiz olur cocuk. Haftasi ayı neyse kutunun ustunde yaziyo ona gore veriyorum.
endoplazmikretikulumiste lesley suyu yada mamayı tam ölçek koyun fazlası böbrekleri yoruyormuş kabızlık olayıda var tabı bir kere o ölçü randıman bakımından ayarlı bir ölçü zaten kafasızlıl edip bebeğine zarar veren cahil çok o ayrı tabe. Lafım meclisten dışarı
lesley Deletedmom_5 bende o şekilde veriyorum ne eksik ne fazla ama. Etrafımda bir kaç arkadaşım bir ölçek fazla atıyor hep kilo aldın diye onu merak ettim
GizemKivancK Her zaman tam ölçek koyarım hatta başka bi kaşığın sapıyla sıyırırım fazlasını öyle koyarım fazla olunca çocuk kabız olur bide mamaları karıştırarak vermek fazla veya az vermek sağlıklı değilmiş tam ölçüsünde yapılmalı
GizemKivancK Yusaydef kaşıkla karıştırıyorum çok ağlamazsa beklemezse sallıyorum artık iştahlı biraz hemen istiyor😂