rsatlgn Hanımlar kızım 8 aylık şuan 5 dişi var ağzında köpek dişi ve yanındakiler kabardı azılar da kabarmış 3 gündür ateşliyiz doktora gittik herşey temiz acaba dişten dolayı mı ? Başına gelen oldu mu kaç güm sürüyor
Tazeannecik rsatlgn biz 9 ay 12 günlüğüz sadece iki dişimiz var ama üstten 4 diş birden geliyor dedi doktorumuz sürkeli ağlıyor herşeye oturmak istemiyor. Yatmak istemiyor. Örümcek istemiyor dikilmek istemiyor herşey den mutsuz
rsatlgn Tazeannecik benim Kızım da öyle sürekli kucağımda durmak istiyor hiç bir şeyden mutlu değil önceden örümcekle peşimde gezerdi şimdi ağlıyor gözünden kaybolayım ona da ağlıyor bide ateşimiz var 3 gündür fitil veriyorum iniyor 7-8 sat sonra tekrar çıkıyor
Banum 9 ayligiz. Alt iki disimiz cikti suana kadar. Ustten bir tane daha geliyor beyazlik var ama bir turlu gelemiyor. Acaba birden fazlami gelmek uzere onuda anlamis degilim. Ne uyku var ne bisey. Cok mutsuz
rsatlgn Banum üst dişler bir arada çıktı bizim de üst iki dişimiz geldi ama yanlardan ikişer tane geliyor
rsatlgn Tazeannecik dün acile götürmek zorunda kaldım başka hastaneye sadece dolven verdiler sanıyorum ki dişten dolayı..
Tazeannecik rsatlgn ben son kontrolde sordum gece yarı uyur yarı uyanık ağlıyor kendine gelmiyor kucağımda dik tutmaya çalısıyorum kendini salıyor. Beni de duymuyor sadece ağlıyor dedim. Kulak çekmesi kaşıması kafa sallaması ağlaması hep dişten. Üsten 4 tane birden geliyor dedi
rsatlgn Tazeannecik bizim de öyle canım ön iki dişi çıktı ama yanlardan geliyor kanardı baya 10 güne kalmaz patlarlar azılarımız da kendini belli etmeye başlamış 1 aya anca gelir heralde onlar da ☹️ Rabbim çocuklarımızın yardımcıları olsun inşAllah🙏🏻