ZeynepinAnnesiiiii Kizlar bunlar haricinde + onerilecek hangisi arastirdim da bunları cok duydum aksam alisveriste alacagiz
Nefeess ZeynepinAnnesiiiii Perwoll çiçek cazibesi 🥰 parfüm şişesini makinaya dönmüşsün gibi çiçek dediğine bakma resmen parfüm ev miss gibi kokuyor ama yazın kullanılmalı özellikle çamaşırlarını içerde kurutuyorsan fazla gelebilir
kuzey-21 ZeynepinAnnesiiiii bingonun kuzumun kokusu diye yumuşatıcı var. Oğluşum olanını kullanıyorum ben nasıl kalıcı anlatamam çok az döküyorum çok güzel. Yumoşun koyu mavi olanı da güzel.
Ecrinbzkrt Siz için mi cocuk için mi ben cocuga yumoş açık mavi bebek yazanını kullanıyorum 2.yıkamaya kadar gecmıyor kokusu
Ecrinbzkrt ZeynepinAnnesiiiii o zaman ya bimin siyah inci olanını kullanın yada bingo soft olanını alın derım
ZeynepinAnnesiiiii Biz şoktan yapiyoruz alisverisi oradan onerebileceginiz varmi ? Kucuk kizimiz var market gezmek istemiyorum kar yagiyor cunku
ZeynepinAnnesiiiii Ben bingo kirmizi olanini kullaniyorum ama asarken bile yaş kokuyo 2 ayda bir kazan temizligi yapiyorum
Caydanlik Yumoş doğal özler vanilya eltime sordum parfümün ne diye yumuşatıcı olduğunu söyledi bir süredir benimde vazgeçilmezim.
ZeynepinAnnesiiiii Suan kar var ve yumusaticimiz az yakinda a101 ve sok var oraya gidecegiz maalesef inşaallah vardir
ZeynepinAnnesiiiii PEKİ KİZLAR YUMUSATİCİ GUZEL KOKSUN DİYE BİTİNCE YUMUSATİCİ DOKUP EKSTRA DURULAMA Mİ YAPMAK LAZİM MALUM COCUGUMUZ VAR MAKİNA YİKANİRKEN DURULAMA SESİNİ FALAN ALAMİYORUZ HİC
Nefeess ZeynepinAnnesiiiii Son durulamayi kaçıncı dk da yaptığını yazıyor alarm kuruyorum yumuşatıcıyi son durulama suyuna koyup 1-2 çevirince bekletiyorum 15-20 dk ev miss gibi kokuyor