Gamzenurturk_37 Kızlar bebeğimi spaya götürecektim malim havalar çok kötü gidiyo çok arada kaldım görürsem sizce üşütür mu çok götürmek istiyorum ama çok kafam karıştı
Sudee96 Gamzenurturk_37 ben götürdüm Şubat ayında neden üşütsün sıcacık oluyor oralar kafası da ıslanmıyor zaten
Wolverine Gamzenurturk_37 üsütmez, içerisi bebeğe uygun sicaklikta oluyor kafası islanmiyor zaten çıktıktan sonra sudan, hemen cikarmazsin dışarı biz masaj falan yaptiriyorduk. Hiç üsütmedi yani
Ece1213 Gamzenurturk_37 bence götürme havalar soğuk kaparsa bide ben götür dum şuan 20 aylık 8 ayda götürmüştüm ama hava sicakti
Sudee96 Gamzenurturk_37 işte kafaları Islanmadığı için hiçbir şey olmaz zaten kuruluyolar orada masaj yapıyorlar sonrasında
yektasmom Gamzenurturk_37 ben Aralık ayında kırk uçurmaya götürdüm, suyun sıcaklığı ve merkezin ısısı gayet uygundu üşümedi bence, çok da iyi geldi oğluma 6. ayında tekrar götüreceğim 😋
Gamzenurturk_37 yektasmom bende bu cumartesi goturucem kar gösteriyo hava durumu ama zaten ordan çıkıp arabaya binip eve gelecek direk usuyecegi bi alan olmayacak ama işte anne yüreği 😊
yektasmom Gamzenurturk_37 biz de aynı şekilde yapmıştık, stres yapmayın, yaparsanız gelir sizi bulur 😂
Gul-42 Gamzenurturk_37 karda kışta goturdum valla hatta arabamız zor gıttı karda cıkaramadık tepemızden yagıyordu hatta gelen herkes ıptal etmiş kadın bızım ıcın acmıştı😂bsy olmadı hıc korumuyorum cocugumu valla kat kata gıydırmıyorum o nasıl rahat edıosa öyle gıydırıyorum
yektasmom Febrarss ben çok memnun kaldım. Bahçelievler’de baby swim spa adı. Instagramdan da bakabilirsiniz.
yektasmom Febrarss https://imgyukle.com/i/EzCsoH şöyle de bir fotoğraf bırakayım hatta ortamı görmeniz için