Rainydays geçen ay daha bebeğim ek gıdaya başlamadan önce bu ürün hepsiburadada 2.si 1tl ye düştü bende oradan hemen 1 tane 6 ay paketi birde 8 ay paketi aldım içerik farkı olarak sadece 8 ay paketinde ruseyn unu ve keci boynuzu tozu vsr ama almışken sonra bir daha uğraşmak istemedim ondan 2 tane oldu hepsinden bende, tarhana çorba zaten bebek irmigini de bebeğime muhallebi yaparken kullanıyorum pirinç unu da aynı şekilde hemde kıvam versin diye kullanıyorum ikisini de yulaf ununu da pankek kek yaparken felan kullanıyorum sabah kahvaltılar da lazım oluyor yumurta sarısı labne yulaf onu kahvaltılık hazırlıyorum insan ilk şaşırıyor aslında ama zamanla oturuyor hersey öğreniyor insan hatta ben bu çocuk aç kitabıni da aldım hiçbir halt bilmiyorim diye 😂 kitap bazen çok gerejsiz geliyor bazen gerekli geliyor, ama hepsi kullanılıyor ya emin olun illa çıkıyor tarifler de karsinjz da ben ürünlerin hepsini şuan aktif bjr şekilde kullanıyorum bazen uydurmasyon yapıyorum sebze ile irmigi karistiyorum böyle boylr olup gidiyor