Asilbebekkk Kızlar bu damlayı kullanan var mı bebeğim 5 günlük gece ağlıyor diye doktor yazdı memnun musunuz
Omom Asilbebekkk probiyotik o damla. Ben de kullandım bağışıklığı güçlendirir demişti doktor onun için vermişti ama o kadar küçük değildi tabi. Altı aylıkken vermiştim ben. Bir yan etkisini görmemiştim
Bebegim17 Asilbebekkk forbiome minies diye geçiyor biz de doğduğundan beri kullanıyoruz doktor tavsiyesiyle. O damla sayesinde gazını da daha rahat atıyor kızım. Günde 6 damla alıyoruz. Bir yan etkisini görmedim memnunum yani
Asilbebekkk bebegim- aç tok gece gündüz nasıl kullanıyorsunuz internetten baktım 2-10 yaş arası diyor ama benim bebeğim daha 4 günlük sıkıntı olur mu acaba
bebegim- Asilbebekkk yok benımde bebeğim 7 günlüktü verdiği zaman bende hatta doktora sormuştum yaş olayını sıkıntı yok demıstı doktor aç tok fark etmiyor demıstı canım gun içinde verebilirsin bence
Gamze17 Benim bebeğim prematüre doğdu küvezden çıkınca doktor bunu aldırdı kullandım düzenli gaz sancıları başlayınca gaz damlasına geçtik bıraktım