Radikall_Anne Rabbime hamdolsun bebeğim 5 gün sonra 9 aylık olucak 🤗 alt 2 diş çıktı. Bugünde farkettim ki üst ön dişi çıkmış 1 tane çok sevindim. 🤗🤗Bebeğinizin üst ön dişleri kaçıncı ayda çıktı🌸
Aliila Radikall_Anne 10 ay 10 günlük alt 2 diş 2 ay önce çıktı üst dişler bugünlerde patladı patlayacak
Boylu0104 Radikall_Anne valla 8 aylık olduk hergün kontrol ediyorum ama diş falan yok 😂 bugun ateslendi biraz pişik olmus inanılmaz huysuz tanıyamıyorum yani cocugumu salyaları cogaldı artık bekliyorum bu huysuzluguda dişe baglıyoruö bakalım bu sefer gelicekmi 😐😐
Deletedmom137 Radikall_Anne Maşallah 😍 Oğlumda 8.5 aylık alttan iki tane çıkmış. Sizinde sonra üstten mi çıktı? Yani sıralı gitmiyor galiba 🤷🏻♀️😌
ozi Radikall_Anne MaşaAllah Rabbim İslam'a bağışlasın 🌸 Yahya'mın 7 aylıkken alt 2 dişi, 9 aylıkkende üstteki 4 dişi çıktı. 10.5 aylığiz ve alttan bir diş daha çıkıyor Elhamdulillah 👆
Radikall_Anne ozi Uuu MaşaAllah MaşaAllah 😙 Allahumme Amin...Muvahhid bir şekilde Allah yolunda olur inşaAllah 💕🌸
Radikall_Anne Yigitinannesi Elhamdulillah canım MaşaAllah hiç ateş vs olmadı 🌸💕 hiç anlamadım bile diş çıkardığı zamanlarda burda yazıları okuyunca çok korkuyodum
Yagmur_34 Radikall_Anne benım beneğım şuan 8,5 aylık tam 8. Ayına gırdı alttan 2 tane ön üsttende 2 tane çıkardı şuan çok şukur ama cok zorlandık acılelerde gezdk 3 gun ateşi çok yukselıyordu 39’ları gordu yavrum maf olduu hepsı aynı anda cıkıncaa