sonsuz17 Ekimde 3 yaşında oluyor tahmini 13 kilo kalıpları küçük bir beden büyük alın dediler ama 3 ve 5 yaş var 5 alsam çok mu bol olur kışın 3 ü geçmiş oluyor alan var mı güvenilir mi
Deletedmom0099 sonsuz17 bu siteden hiç alışveriş yapmadım ama kadifeler genel olarak dar kalıp olur, esneme payları da olmaz o yüzden ben olsam 5 yaş alırdım
Tugce_hckrkmz37 sonsuz17 ben cok alısveriş yaptım burdan güvenilir site öncelikle kalıplara gelicek olursak bn hep tam yaşını aldım kızımın tam oldu yani kalıplar tam kadife olarak tabiki bilmiyorum ama bnce 5 yaş almanızda fayda var
tostosata Bende çok alışveriş yaptım ama kalıpları dar 3(6 ay aldıklarım dar oldu 6 - 9 Ay oldu. Büyük alın
Tugce_hckrkmz37 sonsuz17 yani tabi her cocıgun gelişimi farklı ama ben hep tam aldım oldu kdife olarak almadım o nedenle büyük almanızfa fayda var en fazla büyükten zRr gelmez kücük elinde kalcagına
tostosata sonsuz17 bence 5 al. Öyle ahım şahım kalitesi yok bazı ürünlerin geçen bitane aldım ucuz pazar malı gibi bi değişik oldu eskidi hemen. Zıbın almıştım o çok güzeldi. Değişiyor yani ürüne göre. Gelince bakarsın iade edersin yerini beğenmezsen