Skrsln Kızlar aptamil kullanıyordum hipp e geçtim ancak hipp hiç kilo aldırmıyor hangi mama iyi hangisini önerirsiniz?
[silindi] Skrsln ben aptamille sma kullandım bize yarqmqfı. Hipp combiotik kullanıyorm bnde kilo alımı gayet iyi. Bünyeden bünyeye fark edio heralde
Gyed Skrsln bende günde 30 cc yapiyom APTAMİL kullanıyom ama benim Kız tadını begenmiyor mecburen bir kere almış olduk zorla kaşıkla olsun veriyorum tadı güzel olan varsa bende öneri isyiyorum
Skrsln [silindi] sanırım canım benimki de aptamilde kilo almıştı. Süt ile besleniyor mama takviyesi yapıyorum
[silindi] Skrsln sma kilo aldırıyor ama oda büyük tuvaletini yemyeşil yaptırıo 3-4 günde bir yapıo bide
nazan34 golden goat veya baby goat.yani keçi sütlü mamalar daha çok kilo yapıor bence.bence hipten geçtim tavsiyeyle. 1 kg aldı 1 ayda
Lokumum05 nazan34 bende baby goat kullandim bi ara 15 gunde yarim kilo aldirdi sma aldim en son ama pisman oldum o daha iyiydi geri ona donucem bende
Betul7140 Canım bebelac gold çok güzel benim kızımda 36 günlük mama verme durumunda kaldım aptamili beğenmedi kakasını güzel yapıyo çokta gaz olmuyo 3 kilo doğdu şuan 4 kilo bence bebelac al diğerlerine boştan yere paranı verme
nazan34 Skrsln her yerde var ebebekten temin edebilirsiniz. ama ben www.happy.com dan alıyorum fiyat olarak dışarıya göre daha uygun