Merihh Merhaba. 2 aylık Bebeğim birkaç zamandır kakasını çok sıvı yapıyor öyle sıvı ki bezinden beline sırtına çıkıyor. D vitamini olarak ocean kullanmaya başlamıştım o da belki biliyorsunuzdur zeytinyağlı bir vitamin. Acaba I mu yapıyor diyorum ama emin olamadım. Ikınma ve gaz sorunumuz da var tabii… Ya da benim yediğim içtiğim bir şey alerji yapıyor olabilir mi mesela süt ürünleri? Fikri olan varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum🙏🏻🙏🏻
biimiyomyardimet Merihh bizde iki aylığız sarılık zamanı biraz pelteli yapıyordu ama sarılığı atınca bizimki de sıvı yapmaya başladı. Etrafımdakiler normal deyince üstüne düşmedim sorun mu acaba bekleyeyim bende cevapları 🤦
minnosum25 Merihh alerji belirtisinn bu olduğunu sanmyorm vücudunda kzarklk yada huzurszlk var mı bunlar yoksa normaldir dönem dönem böyle sıvı olması normal bide d vitminin zeytinyağı içeriğinin olması da güzel içeriği temiz zaten bu dvitaminn zeytinyağı bağırsaklarına ve kakasını rahat yapmasınıda sağlar bir sorun göremedim ben
barlasmombuse Merihh biz 4 aylık olduk, hâla anlattığınız gibi kakamız ve dr birşeyler sordu öyle mi böyle mi diye sonucunda da kaka normal dedi
Piraye2021 Merihh Merhaba, 2 ay 8 günlük bebegim aynı durum bizde de mevcut. Aile hekimi normal dedi gazdan oluyor dedi, çocuk doktoru süt ürünlerini kestirdi, bir hafta oldu ama hala sıvı yapıyor rengi sarı. Süt diyeti çok kötü 😭😭
Merihh minnosum25 evet vitamin ben aldım sağlık ocağının verdiği daha kötü yaptı ama yine de sıvı kakası ve ıkınma problemi de çok var diye acaba bir şey mi dokunuyor diye düşündüm ☹️
minnosum25 Merihh normal bağırsakları yeni adapte olyor zeytinyağıda kolaylastryordr bu süreci vitaminde skntı yok kullann bişey dokunsa birkaç farklı belirti olması lazm ama dediğinize göre dokunmamış
seliminmamisi Merihh bizim aynı problemler vardı başka bişey yoktu sonra bu sorunlar çok arttik 3 aylıkken süt alerjisi olduğunu öğrendik biraz süt ürünlerine dikkat edin tavsiyem