Melekannesiiiii İnternetten aldığım kıyafet büyük geldi mağazadan kucuguyle değişimi oluyor mu?? Bir de kıyafeti LCW çark uygulamasiyla indirimli aldım degisim yapılırken yine aynı fiyat mi güncel fiyatı mi oluyor??
minikturta Melekannesiiiii fatura fiyatı geçerli şekerim, mağazadan değişim yapabiliyorsun e faturanı gösterip ama aynı üründen varsa fiyat farkı almazlar diye düşünüyorum gerçi ben bikere sorduğum da fiyat farkı da çıkabilir demişti bir personeli
Deletedmom0099 Melekannesiiiii aldığınız fiyattan değişim yapılıyor başka ürünle de küçüğüyle de değişim yapabilirsiniz
Miyonunannesi Melekannesiiiii canım magaza değiştiriyo fişin duruyosa yada faturan onu baz alıyolar durmuyosa barkod okutup guncel fiysta bakıyolar
[silindi] Melekannesiiiii fatura fiyatı esas alınıyor mesela 72 TL ye oğluma kot almıştım büyük oldu aynı kot 99 TL idi farkı verip aldım
[silindi] Melekannesiiiii hayır canım aynı ürün a normalde indirimli değil ya çark fiyatiyla indirim oluyor ondan güncel fiyatı alıyorlar o yüzden siteden alırken değerlendirmelere bakıyorum,büyük küçük gelmesin diye bikac kez başıma geldi ve fiyat farkı odedim hep
[silindi] Deletedmom0099 aliyorsr canım daha geçen hafta aynı ürün aynı model küçük bedeni ile değişmek için fark odedim
[silindi] Melekannesiiiii ürünün alt tarafında hep daha önce satın alan kişiler değerlendirme adı altında yorum yazıolar yorum yoksa da bedenini alıyorum tam
[silindi] Deletedmom0099 çark indirimi ile mi aldın normalde mi indirimliydi ürün çark indirimi ile alıyorum hep ve bikac kez farkı odedim bilmiyorum canım
[silindi] Deletedmom0099 ay bilmiorm canım hep fark odedim geçen hafta bile bakalım hanımefendi gidince belli olr