Yunus_emre Bebegime kiyafet almam lazim ama e bebek civil haricinde daha uygun magazalar varmi izmirde izmirli degilim cok bilmiyorum burayi bucada oturuyorum uygun fiyatli yerler gar midir bilenler yazabilir mj
DilaraT Yunus_emre Karsiyaka carsi metro cikisinda bi dukkan var uygun orda her sey ben 25 tlye pijama takimi almistim
Gzdzeynep Yunus_emre bucada şirinyerde kotonun karşısında bir mağaza vardı 2 sene önce uygundu fiyatları bir oraya bak bir de şirinyere gitmişken sevgi yoluna da girer oradaki mağazalara da bakarsın. ve çarşamba günü git bütçene uygun bulamazsan pazarı gezersin
Zeynepalya_ve_annesi Yunus_emre izbana binin semt garajinda inin lcw outlet var karsisindada defacto outlet var normal magaza fiyatlarindan bayagi asagida 5 10 tl ye tisortler falan oluyor
Seymanur9 Yunus_emre ben genelde lc waikiki den alıyorum doğduktan birkaç ay sonra lcw nın bebek kalitesini farkettim . Bazen fiyatları bebeğe göre uçuk oluyor . O zamanlarda da lcwaikiki outlet mağazası var ordan alıyorum ordan gerçekten bazen aşırı fiyat farkı oluyor . Mesela kızıma kadife bir ceket almıştım 30 liraya . O fiyat o cekete imkansız. Lcwnin normal mağazada gördüm 129 tlydi . Güya benim aldıgım defolu ama hala defosunu göremedik . Düğmesi minicik yamuk dikilse dikişi bir milim kaysa bile defolu sayılıp fiyat ucuz sayılıyor . Geçen gün çok güzel yazlık tulumları aldım 30-40 tlye
PembePelikan Üstte kalsın 🌸 bende eşrefpaşada oturuyorum ama en uygun civil diye biliyorum, hiç olmadı yetişemediğim yerlerde ikinci el uygulamalarından etiketli uygun fiyatlı ürünler alıyorum
Gzdzeynep Yunus_emre bakmanız lazım ben uzun zamandır gidemedim. bu sene kızkardeşlerim aldı hep kızıma hediye bi de görümcelerim çocuklarının küçülen kıyafetlerini verdi o yüzden bilemiyorum. siz gidin bir pazarı gezin şirinyeri dolaşın bulursunuz bence
Oglummmmb görümcemin dediğine göre Şirinyer pazarında çok güzel şeyler var kumaşıda kaliteli. Beraber gittiğimimizde baktım hem uygun fiyatlı hemde gerçekten güzeldi.