Mecbure12 Hanımlar merhaba test yaptım hamile çıktım birşey sormak istiyorum test çubuğunun rengi silik pembe çıkarsa erkek kırmızı net çıkarsa kızın olur diolar ne kadar doğru acaba
crazymommy Mecbure12 Hayırlı olsun Saglıkla gelsin inşallah. Ama bir bilgim yok benim oğlum da yaptıgım da kıpkırmızı olmuştu çubuklar
Mecbure12 AnnaKurt bı kaç kişi böyle söyledi senin kızın olur bak kıpkırmızı çıktı hemen dediler şaşırdım
MatmazelDeniz Mecbure12 yalan ya bnm ikiside koyu kırmızıydı iki oglum var şuan öyle olsa iki kızımın olması gerekirdi
Mecbure12 MatmazelDeniz çok doğru canım bana öyle dediler de kafama takıldı bende dedim aynı ne alaka die cinsiyeti test çubuğunu belirlerse ooo
Sarelinagis Mecbure12 Hiç alakası yok benim bulanık çizgiydi tam net degildi kızım var o ordan belli olmaz
Banaannede Mecbure12 ay zaten ya kızın olacak ya oğlun, kız olursa da ben demiştim derler 😀 gebelik ne kadar yeniyse çizgi o kadar siliktir
Nesrincente Mecbure12 ay ilk defa duydum bunu ya oglum da hafif silik cızgıydi ama bence dogru bı bilgi oldugunu düşünmüyorum sacma bıle
Mecbure12 AnnaKurt Yani işte kendilerine bi düşünce belirlemisler konusuyolar bana öyle dediler bende inanmadım da merak ettim yani hepsi öyle deyince😁
Mecbure12 Barannm_ İnşallah canım ben zaten kesinlikle kız erkek düşünmüyorum Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah cümleye icindede bana bı tane dünyalar tatlısı kiizm var aklıma bile gelmiyor gerçekten evlat evlattir onun sağlıklı olması gülmesi herşeye değer 🥰