Sahinnnn Kehribar kolyenin kullanımını bilen var mı toprağa gömülmesi lazım gibi şeyler okudum doğru kullanımı nasıldır acaba
twofruits Sahinnnn oğlum 4 buçuk aylık 3 aylıktan beri kullanıyorum aldım boynuna taktım direk hiçte öyle toprak falan duymadım okumadım ilk günden ağzının suyu çok akıyordu etkisi oldu
Bedsssss Sahinnnn Kolye nazarı şeyi alıyor ya o içindeki biriken kötü enerjiyi atması için toprağa gömülmesi grekiyromus iki haftada bir gün sadece. Bende yapmadm hiç daha ama yapsam olacak kolyenin yenilenmesi içinmiş. Aldigm sayfa öyle demsti
Bedsssss Sahinnnn Ben topragn altına gommedim nrmal takıyorum ama oglm az tombik olduğu için kolye boğazına yapisuyor tak çıkar yapıyorum mecbur o yüzden mi blmiyorm açıkçası pek etksiini göremedim Koluna takıyorum asılıyor Napicam blmiyorm
Sahinnnn Bedsssss evet bende ayak bileğine taktım iz yaptı boynunda boğulur falan korktum farketmez inşallah
twofruits Deletedmom_61 hayır sadece banyo yaptırırken çıkartıyorum yatarken hep boynunda aldığımızdan beri