Selingns Selingns valla bende her yolu deniyorum uyuyo uyumasına yarım saat olmadan uyanıyo bi aydır böyleyiz sabaha kadar böyle🙊
Zeynepp97 Selingns Artı bir de benden 😂 45 günlüğüz saat 1.30 dan beri ayaktayız karnı tok altı temiz yatağında uyumasını bekliyorum da gözler fal taşı gibi açık hiç niyeti yok 😂
Gmz-34 Selingns biz de kaç saattir ayaktayız 3 kere meme emdi iki taraftan doymadı uyumadı şimdi de mama veriyorum inş uyur
Fatimaafr Şu an sallıyorum daha.. Sallamaya alıştırmayacaktım güya. Şimdi hamakta ayrı ayağımda ayrı kucağımda ayrı sallıyorum hepsini deniyorum ama yok uyumuyor. Ne güzel uyku düzenimiz iyi gidiyordu şu dördüncü ay bitirdi bizi :)
Merveensarelisa Fatimaafr her annenin sallamaya asla alıştırmayacagim deyip yeterki uyusun dediği evre geçişi vardır 😁
Fatimaafr Selingns bizde öyleeee. Saatlerce uyusun diye uğraşıyorum sonuç yarım saat sonra uyanıyor o kadar yoruldum ki artık. :(
Selingns Selingns Fatimaafr aynen benim oğulöda öyle valla bende yoruluyorum çok uykum var,ayağımda sallıyorum hala uyımuyo
Selingns Ealp valla bende bilmiyorum ,ne varsa deniyorum ama yok olmuyo uyumuyo geceleri hep kesik kesik uyuyo,neyse canları saolsun bebişlerimzin aman sağlıklı olsunlarda başka bişey istemem 🙏🙏