Kızlae oğlum 16 Nisan doğumlu 1 ay sonra tam 1 yaşında.. o kadar değişik duygular içindeyim ki anlatamam.. sanki dün doğum yaptım da kucağıma aldım bebeğimi.. bir yandan da sanki seneler geçmiş aslında bebeğim hep benimleymiş gibi.. 🥰 bebekleriniz neler yapıyor neler ediyor? Bizimki son 2 aydır dizlerinde emekliyor. Koltuk boyunca gidip geliyor diğer koltuğa sıralıyor. Koltukta sandalye de tutunanildiği her yerde ayağa kalkıyor ve kendini bırakıp tekrar ayağa kalkıyor. Sanki biraz desteklesem yürümeye başlacak gibi ama ben aşırı tedirginim yürümesinden çünkü bu haliyle bile gün nasıl bitiyor bilmiyorum 😂 yürüyünce ne olacağını düşünemiyorum bile 😂😂Oyuncaklarıyla aktif olarak çok ilgili. Sevdiği şeyleri çok yemek istiyor. Son 1 haftadır yumurta peynir ve kıyma yemek istemiyor anlamadım umarım geçicidir. Kilosu sanırım 9 buçuk falan oldu. 2 aydır 500 gram falan aldı doktor normal dedi ben hiç takılmıyorum. Kansızlık var kan şurubu kullanıyoruz. Akdeniz anemisi taşıyıcı olabilir dedi.( bende olduğu için) öyle genel olarak. Eve gelen misafire çok ilgili. Bağırmaktan ve yüksek sesten hiç hoşlanmıyor ve ağlıyor 🥲 bunu ne yapıcam bilemiyorum yaşayan varsa yazarsa sevinirim. Özellikle çocuklar hem çok ilgisini çekiyor hem tedirgin ediyor onu.