Sinemisssss Kızlar sonuclar şimdi geldi sabahı bekleyemedim kesim bilen vardır. Referans 67-118 ama kızımda cıkan 21 . İştahsızlık için önemli bir neden olabiliyor değil mi ?
Maybeoneday Sinemisssss evet canım malesef öyle iştahı etkiliyor ama takviye ve besin ile düzelir mutlaka doktorunuz takviye yazacaktır
DilaraT Sinemisssss istahsizlik ve beujn gelisimi. Benim kizm yumurta et pek sevmiyor cinkosu dusuk geldi. Zinobest basladik istah ehh harika acildi diyemem ama zihinsel gelisiminde hizlanma var
Sinemisssss Maybeoneday nasıl rahatladım aslında bir iştahsızlığın sebebini bulmak için 3 aydır uğraşıyorum cok teşekkür ederim umarım dediğim gibi olur 😍
Sinemisssss Selin01- ahh gecen zamana yazık kaç aydır diş dediler , grip dediler , atak dediler 4 tane doktor gezdim ya cok sağol
Sinemisssss DilaraT yumurta hiç sevmedi ama corbalarında hep kullanırım ,pankek tarzı vss diş dönemi cok zor gecti sonrası faranjit oldu ciddi ek gıda reddi yaşadık bir kaç aydır ben ona bağlıyorum bu değerin düşmesini çünkü hepsinden önce güzel yemek yerdi