Kumsalceylan28 Cumartesi dugun salonuna gittik. Klimalar iceriyu hic isitmadi oglum orda usuttu ya. Burnu akiyo simdude oksurmeye basladu ikidebir uyaniyo huzursuz baya canim nasil skkn korkuyorum uyursam bisey olur diye😒
Reyna Kumsalceylan28 gecmis olsun nası cesaret ediyosunuz bebekle kalabalik ortamlara girmeye ben ürküyorum hala
luppoyanak Kumsalceylan28 benim kızım da 4 aylıkken öksürüyordu üşüttüm o zaman bende herhalde banyosunu yalnız yaptırdım hep sarımsağı ezip üzerini geçene kadar zeytin yağı koyup beklettim onu sadece yapını ayağının altına masaj yaptım çorabını giydirdim uyudu iki güne geçti canım inşallah şifa bulur yavrun ilaç vermeden önce bunu deneyebilirsin
Reyna Kumsalceylan28 hmm keske siz gitmeseydiniz prospan şurup iyi geliyo birde tereyağı pekmez yapabilirsiniz
Kumsalceylan28 luppoyanak hep duydum bunu ama hic denemedim. Bu sefer deniycem tesekkur ederim. Insallah
SweetPaw Kumsalceylan28 bu aylarda o tarz kalabalık ortamlar ekstra bir riskli oluyor grip vs acısından temkinli olmakta fayda var, bir de ısıtma iyi olmayınca üşütmüş tabi geçmiş olsun umarım bir an önce atlatır
BuzluKahve 1kiz1oglan- Bu mantıkla Kanada’da, Rusya’da falan yaşayan herkesin hasta olması gerek ki çok daha sağlıklılar.
1kiz1oglan- BuzluKahve ben kaynanamgile gittim geçen, evleri biraz soğuktu sonra bebegim hasta oldu nerden mikrop kaptı sence
Birbebis Kumsalceylan28 sarımsağı ezip hakiki zeytinyağı yağı ile karıştır ayaklarına sur üzerine çorap giydir benim bebeğimin de öksürüğü vardı 3 günde kesti çok şükür 🤲