Haminne Ayazhan-1302 doğum sonrası depresyon sebebiyle kullandım. Maalesef öfke veya sinir sorununa etkili değil. Bu durum için de iyi gelen ilaçlar var psikiyatriye giderseniz sizin için uygun olanı verir
Ayazhan-1302 Haminne ewt gidecek inşallah gerçekten işe yarıyor mu merak ettim çok sagolun cvpladiginiz icin
Birannebirbebekkkk Mrtmunu_35 canım ben emzirme döneminde cipram kullandım. Doktorum kullanabileceğimi söylemişti. Kızım çok emmiyordu beni ama
Haminne Annekus bir anda bırakmak çok sakıncalı gerçekten 😔 Amin çok sağolun, kademeli bırakmak bir nebze olsun daha iyi dediğiniz gibi. Sabırla geçmesini bekliyorum 🤲🏻
minikprensannesiiiii Haminne Ay Bende selectra 100 mg lık içiyorum bi kaç gündür içmedim aşırı derecede baş ağrısı elmacık kemiklerim ağrıyor mide bulantısı baş dönmesi acaba ilaçlardan dolayı mı oluyor muş ya
Haminne minikprensannesiiiii tabiki bu ilaçları kafanıza göre almamazlık yapmayın sakın eskisinden kötü olursunuz. Hemde 100 mg ve selectra zor bir ilaç yani öncesinde denedim aşırı kötü yaptı hemen bıraktım. Düzenli için
Haminne Kmr61 çok teşekkür ederim gerçekten yazdıklarınız beni rahatlattı 🥰 inşallah bir an önce düzelirim şu an bile kafamda şimşek çakıyor sanki uyuyamıyorum 😔
minikprensannesiiiii Haminne Ben kendi kendime birden bıraktım ve aşırı derecede baş ağrısı oluyor ya demekki ondan mış yarın tekrar kullanmaya başlayacağım hemen
Haminne minikprensannesiiiii kesinlikle kullanın. Eğer bırakmak istiyorsanız doktor kontrolünde doz azaltarak bırakın, bu ilaçlar maalesef kafamıza göre bırakılmıyor 🤦🏼♀️