Hellolo Ya şu gibi akıyor gidiyor maşallah 20gv evde net yok sosyal medyam yok olmadığı halde 20 gün anca dayanıyor çıldırıcıyım telefonu değiştiricemnsonjmda sizdeyse böyle mi hücresel hep kapalı lazım oldukça açıyorum artık 😒
Reyna Hellolo iphone luk bi durum yok ki ortada otomatik güncellemeleriniz acıksa arka planda uygulamalar kendini güncelliyordur video izliyosanız da normal arka planda güncellemeyi kapatın ayarlardan
Bukkk_etttt Benim 25 telefonda 150 GB evde net var ama dediğiniz gibi dayanmıyor oda 4 aylık bebeğim var diye tv izlemiyoruz sadece telefondan oda fırsat buldukça ama yetmiyor bu net😜
Serpil51 Reyna iPhone ile alakası var bende bunu farkettim ayarlardan sadece bi kaç uygulamanın hücreseli açık yani arka planda bişey çalışamaz imkansız o bi kaç uygulamaya 5 dk girsem hemen tükeniyor internet
Hellolo Serpil51 tamamıyla aynı durumdayım herşey kapalı acaba dedim operatör etkiliyor mu Türk Telekom benimki
Serpil51 Hellolo benim de Vodafone ama aliemde hep android var YouTube girerler o şekilde bile az gidiyo
Hellolo Serpil51 bende androide geçeceğim heralde telefonumu da çok seviyorum ama böylede çok saçma sapan oluyor