Mucizebebegim Ben bebeğimi ayakta sallayarak uyutuyorum bu benim için bazen çok kolay bazende çok zor oluyor çünkü bebeğim uykuya bazen çok kolay geçiyor bazende saatlerce salladigim oluyor. Bende kendi kendine uyumasını istiyorum
75kinalikuzu Mucizebebegim 2 yaş bizd3 aynı ayakta sallamasam saatleri buluyor ama yinede en az yarim saat sallıyorum gece uykusunda gündüz 5 dk da uyuyor
Mucizebebegim 75kinalikuzu bende aynı ya en az yarım saat sallıyorum gece oda en az yani yinede gece kalkıyor bazen o zmaanda salliyorum 🙄
kaganege Mucizebebegim Benim oğlum da cok hareketli bir bebek ama karar verdim uyku eğitimi hakkında bolca video izledim,okudum. Çok ça sabir ve emekle oldu. Şimdi kendi uykusu gelince besigine gidip yatırmamı istiyor.
Aklimdasin Mucizebebegim yani bilemiyorum sımdı sizinki cok büyümüş. 5 aylıktı basladım destekli uyuttum pışpış yontemi ile 8. Aydan sonra desteksiz yanına yatıyorum ee ee dıyorum yüzünü oksuyorum bazen şarkı soyluyorum uyuyor. Sizde her gün değişik masallar açarak yanına uzanın belki o sekilde işe yarar
Coolbaby Mucizebebegim 2. Aydan sonra saatlerini oturttum. 5. Ayinda da kendi kendine uyumaya gectik. Bir annenin kendi ruh ve beden sagligi icin yapacagi en iyi sey uyku egitimiymis cok katiliyorum ❤
gizemito Mucizebebegim 6. ayından beri kendi uyur oğlum 😇 şu an 17 aylık, 6. ayından beri odasını ayırdım, biberonla mamasını içer ve uyur 🤓
Annekus Mucizebebegim hızlı uyusun diye ayakta sallamaya calısıyorum ben 😁sonra kavga ediyoruz o araba izleyerek uyumak istiyo sonra yan yana yatıp oynaşıyoruz sonra popişi dönüp uyuyo sarı tekem ❣️
Rainnnn Mucizebebegim çok zor evet ama uyku eğitimine başlayın bebişinizi tanıyosunuzdur bi kolaylık bulun hep onu deneyin belki 40 gün uğraşcaksınız ama sonucuna deycek emin olun çünkü benim eltimin kızı hep biri yanında ona sarılarak uyutmaya alıştı 8 yaşında hala öle uyuyor misafirliğe gidiyoruz 1 saat bebeğini uyutmaya gidiyor çok zor
kahvekokusuu Mucizebebegim kendi kendine degil ama yatagina beraber yatiyoruz ben bazen masal anlatiyorum bazen ninni söylüyorum öyle uyuyor 20 aylik
Arencik Mucizebebegim hiç sallamadım 6 aya kadar kucağımda uyudu sonra yatakta kendi yatmaya başladı tek sorun benim yatağımda 🤣