birmelekannesiiio Şalgamlı kuskus salatası Patatesli börek Sarma Kabak havuç tarator Mercimek köftesi Ağlayan pasta Kızlar sizce nasıl değiştirmem gereken birşey varmı veya önerebilceğiniz Farklı tarif ?
Pamuk_bebegim42 birmelekannesiiio Güzel menüde tatlı tek bir tane acaba tuzlu birşeyi çıkartıp bir tatlı kurabiye mi yapsanız elmalı ya da kakaosuz saray sarması olabilir portakallı kurabiye olabilir bence bi tatlı bişey deaha olsa çok daha hoş olur
susiron birmelekannesiiio bana böyle tabak hazırlayacak bir ev sahibi bulup misafirliğe gitmeyi isterdim doğrusu 🤭😁 Ama yok , hicbiryerde yok 😆
birmelekannesiiio Pamuk_bebegim42 kurabiyede yapcam canım ama yazmadım onu Tatlı bişey daha yaparım ayriyetten
birmelekannesiiio susiron AA neden biz çok severiz misafire hazırlık yapmayı ama herkes Farklı tabi ☺️
yusufarasmom birmelekannesiiio şimdiden kolay gelsin size 😂😂 hiç benlik değil bu hazırlığı kaldıramam şuan için 😂
luppoyanak birmelekannesiiio tarator yerine kereviz salatası tavsiye ederim bir tatlı daha eklenebilir menün gayet güzel olmuş 🥰