Masalinaaa Ek gıdaya gecen annelerimiz trendyolda falan ek gıda kitapları var alan öneren varmı acaba?
Seyyid_Ali_2021 Masalinaaa doktorum verdiği liste doğrutulsunda devam ettim sonrasında kendiliğinden geldi ayınaa Uygun verilmesi gereken başlı başına yiyecekler olduğu için o döngüde devam ettim alamaya şahsen hiç yönelmedim.🌹
Yaseminozklc Masalinaaa hiç gerek yok internette bi dünya tarifler var zamanla kendiniz yapıyorsunuz zaten bir iki bakarsınız aldığınız zaman da boşuna yani, oğlum 8nci ayında şimdi kafama göre herşey yapabiliyorum elim alıştı 🙂
GzmmK Masalinaaa ben her şeyden verdim yedi yiyorda, kendi yaptığımız yemeklerden veriyorum özel yaptığım hiç bir şeyi yemiyor sadece meyve olarak püre karışım veriyorum oda çatalla ezerek.
ShineThunder Masalinaaa yok ya, zaten çoğu e-kitap halinde mevcut ben indirdim ama bana tarifler çok uyduruk geldi . Eğer çok tarif ararsam da bu siteye ya da internetten bakıyorum. Hiç para vermeyin değmez anlayacağınız.
Etipufffum_benim Ben aldım ama gerek yokmuş doktor liste veriyor vermesede burada liste paylaşan arkadaşlar var nette çok fazla bilgi var