Sibelkalkan10- Z1414 annemin tarifini vereyim bizi onunla büyütmüş annem🧡😂biraz süt kaynatılıp ılıtılmış ekmek içi peynir karıştır ver bende çocuğuma veriyorum şimdi çok severek yiyor 1 yaşında oğlum🤩
Snowglobe Z1414 üstte kalsın. Ben yumurta sarısı peynir Pekmez veriyorum. Yada pekmezli muz peynirli omlet . Her gün farklı sunmaya çalıyorum ama değişik şeylerde yapmak istiyorum. Tost makinesinin arasına yağlı kağıt koyup içine patates rendesi ve peynir koyunca da güzel oluyor. Ama sabah sabah ağır gelir diye çok nadir yapıyorum
61arzu Z1414 benimde 7 aylık bebeğim 3 yada 4 tane cicibe humananın cicibesi gercekten güzel ıhlamur ile ıslatıyırum içine ceyrek yumurta labne peynir tercihe görede dut pekmezi ama el yapımı kullanıyorum ben kayananam yapmıştı daha başka tariflerim de varda yazarım birazdan
Snowglobe Sibelkalkan10- emmeyen bebeye mama verilir süt asla verilmemesi gerekenler içinde. Yanlış bilgi vermeyin lütfen
lanadelmiyav Sibelkalkan10- yine yanlış bir fikir vermişsiniz. Formül mama ile o tarz şeyler yapılmaz:)
OncedenGurme Z1414 yarım küçük muz eziyordum, yumurta sarısı, tam buğday unu, 1 tatlı kaşığı pekmez ve az suyla kıvamına getirip tereyağ ile pişiriyordum