ueums Kızlar kullandığınız gerçekliğinden kesin emin olduğunuz ücretli ücretsiz farketmez instagram profilime kim baktı uygulaması var mı?
Zebe ueums böyle şeyler kullanmamanızı tavsiye ederim. Dolandırıcıların eline geçiyor hesabınız. Şifre girdiğiniz için🤯
Deletedmom00881 ueums bu instagramdan ne istiyorsunuz rahay bırakın 🤣her gün bir post açılıyor intagramda şunu yapanları, şöyle edenleri hangi uygulama ile bulacaz, vay babam iyi ki instagramım yok, yoksa başım büyük beladaydı
Medusafer ueums ilk defa burda duydum böyle birseyi insan niye merak eder ki profilime kim bakmış diye birde gizli profillere bakma varmış ona daha çok şaşırmıştım
ueums Zebe İşletme hesabımız bir de Allah korusun ama birileri sürekli kendi çekimlerimizi kendi çekimleri gibi paylaşıyor mutlaka bu kişiler düzenli olarak bakıyor olmalı profilimize başka türlü de bulma şansımız yok ki
ueums Deletedmom00881 Ay valla sosyal medya çok tercihim değil ama işletmeci olunca mecbur kullanıyoruz ve sürekli kendi çekimlerimiz başkaları tarafından çalınıyor bunu yapan profiller illaki düzenli girip bakıyordur bulmam lazım
ueums Medusafer İşte paylaşımlarımızı çalan olunca insan merak ediyor valla sosyal medya çoğu zaman can sıkıcı
Zebe ueums şikayet oluşturun. Taklit ediyor kısmına tıklayıp. Hatta işletme hesabınızın marka tescili varsa direkt mahkemeyle dava açın mis gibi kazanırsınız
ueums Zebe Şikayetle de bitmiyor ki canım restaurant sektöründeyim ve mesela bir suffle çekimi yapıyorum çok şık ve güzel bir bakıyorum başka sayfa da tescilimiz de yok mahkemeye de veremem ki
ueums balmom Acaba gerçek midir ve işletme hesabı çok yüksek takipçi sayımız da var hem restaurant hem koltuk yıkama Allah korusun bir de çalınır daha fena
Zebe ueums tüh ya. İnsanlar çok değişik. Siz ve yakınlarınız sayfaları spamlayın bir süre sonra kapanır sayfalar
balmom ueums valla ben aylardır esimin hesabiyla bana kim baktı degilde gizli hesaba bakıyorum bir sey olmadi yani yinede bilemem
ueums Zebe Spamlıyoruz yine açıyorlar hele koltuk yıkama da inanın çok kaliteli ve çok iyi iş yapıyoruz İstanbul un en iyi 10 şirketinden biriyiz ama videolarımız nerdeyse tüm sayfalarda bu yüzden instagram da gerçekten çok dikkat edin alışveriş falan yaparken de videolar da mesela çalışanlara dikkat edin farklı farklıysa bir şüphe duyun derim ondan bundan video çalıp iş yapıyorlar
ahsenmomm ueums ay çok alakasız ama bende yakın zamanda taşınacağım için koltuklarımı yıkatıcam 😂 özelden yazar mısınız firma isminizi aklımda bulunsun.
Duyulurum ueums fotoğraflarınıza telif alsanız nasıl olur? Ya da silemeyecekleri bir imza ile paylaşsanız?
Esmece ueums Siz videolarınızın üzerine şirket ismini falan koysanız o çalsa bile sizinde şirket isminiz çıkar böylelikle
ueums balmom Yazıyoruz ama tabi ilk girdiğimiz zamanlar da yazmıyorduk hiç aklımıza gelmemişti sonra bu olaylar olunca yazmaya başladık önceki videoları alıyorlar ee bizde kaldıramıyoruz çünkü uzun zaman öyle paylaştık kaldırsan güvenilirlik olarak sene kaybı olucak falan
balmom ueums hiç kaldırma o zaman canım, zaten sayfada paylaştıklarınız ayni kisilerdir buyuk ihtimal yani sizin oldugu bellidir herkesce