Minikbirbaby Rota virüs aşısı fiyatını bilen var mı malum zamlardan nasibimizi bebeklerimizde alıyor 😔 çok üzülüyorum durumu olan var olmayan var yaptırmak isteyip yaptırmayan var
42Eylul07 Minikbirbaby 260 tl yaptırmıştık iki dozu 3 üncü dozu 320 tl olmuş zamlanmis yeni yaptırdij 1 hafta önce dr kendisi yapıyordu Allah yardimcisi olsun herkesin bende menenjit asini merak ediyorum o daha pahaliymis 😟
Buse_efe Sibel-brls yok onu bilmiyorım benim bebeğimde 4 aylık ben yaptırmedim reflü var damla toluyla veriyoliyor yarın saat içinde kusmaması lazım kusarsa bir işe yaramaz dedi ebe o yüzden ben yaptıramadım ama eczanenin biri 350 biri 409 biri 450₺ dedi değişiyor yani
Sibel-brls Buse_efe anladım teşekkür ederim bizim de önümdeki hafta yaptırmamız lazım da o yüzden bi fiyat sorayım dedim size 😇
Esra_Deva Bir doz rota bir doz menenjite 758tl vermiştim. Ancak sanırım zam gelmiş. Rota tek doza 500tl civarı veren okudum.
Esra_Deva Sibel-brls hayır. Şöyle rota 1 bexsero 1 doz toplamı. Nimenrix 1 doz tek başına 700küsür verdim.
Cankuzuannesi Cankuzuannesi 3. Ayda 800₺ 5. Ayda 800₺ verdik şu an 7.5 aylık 2.5 ay önce ikisi toplam bu fiyattı