Defneada- Kızlar bebişim şu anda 3,5 aylık herkes 6 ayda kendi odasına geçir diyor. Ama ne kdar doğru bilmiyorum aklım hep onda kalır gibi 1 yaşına kadar odamda yatırmayı düşünüyorum odamda yatsa ne gibi bir sıkıntı olabilir ki çözemedim. Sizler ne zman ayırdınız
Sda16 Defneada- bende 7 aylık olunca ayırmayı düşünüyordum kendini bildiği zaman daha zor olur diye ama gece emmeye saat başı kalkıyor o yüzden ayiramadim.
_bahar_ Defneada- ben 16 aylık hala bizim odada yatıyor yazın ayırmayı düşünüyorum Adem Güneş 2 yaşından önce önermiyor
Snowglobe Defneada- ben ikinci bebeğe göre oda yapacağım için ayıramıyorum mecbur 2 3 yaşına kadar bizimle olacak. Ama imkanım olsa 40 tan sonra ayırırdım.
Zelisblt Defneada- biz 11 aylık iken ayırdık, şimdi ki aklım olsa gece beslenmesini kesmeden ayırmazdım saat başı uyanıyor yataktan kalk diğer odaya git gel bütün uyku gidiyor zaten. Gece beslenmesini kesince en azından 1 e düşürünce ayırmanızı tavsiye ederim sizin için daha koly olur
1kiz1oglan- Bi sıkıntı olmaz nolucak , ben ayirdim Ma hemen yan odada , kapıları da açık bırakıyorum sesini duyuyorum ,tabi benm odam küçük olduğu için ayirdim
Limonlusu Defneada- 2 yaşında hala birlikte yatıyoruz 😊hem ona hem bana iyi geldiğini düşünüyorum. Diş dönemlerinde ayaklarda hastalıklarda sen başka odada yat diyemedim. emzirme sonlandırma döneminde de çok ihtiyacı vardı ve hep göğsümde uyudu. Tuvalet eğitimi sonrası oda ayırmayı daha doğru buluyorum aslında. 😊
UcuBulunamayanBant Defneada- ben bikac doktora danıştım valla kimi erken ayır diyor kimi 1yasini bekle diyor bence bu sizin ve bebeğin hazır olmasıyla alakalı ben o şekilde düşünüyorum 2aylikken ayırdım ben mesela kendim başta çok zorlandım ama bebeğim çok kaliteli bı uyku uyudu çünkü en ufacık sesten bile uyanan bı çocuk bizim nefes sesimize bile uyanıyor şuan 6aylik çok şükür gece uykulari falan çok düzenli hiç bir sıkıntıda yaşamadık.
Sevmmm Defneada- 6-7 aylık gibi ayırdım çünkü sesten çok rahatsız oluyordu . Hepimiz rahat ettik 😂 geceleri de kapıyı aralık bırakıp yatardik duyardım sorun olmazdi hiç
kirmizibasliklikiz_ Defneada- 8 aylikken ayirdim keske daha once ayirsaymisim dedim onlarda rahat etti bende rahat ettim 😂
Zeynep_alya24 Defneada- 18 ay 18 günlük bu hafta ayırdım odasını 3 gün oldu gece uyumaya başladı önceden hep uyanıyordu smdi uyanmıyor