Tazeanne17_12 Kızlar bebevita mamA kullanan var mı bazı kişiler çok iyi diyor bazıları içeriği kötü diyor siz ne düşünüyorsunuz??
Aysin3838 Tazeanne17_12 kulladiigim ve bir daha asla almayacağım bir mama . Çocuğum 10 aylıkken denemiştik çocuk kabız oldu mosmor kesiliyordu hep 1 ay zor düzeldi terkar eski mamaya döndük Bebelac içiyor
Silifkecilegimmisin Tazeanne17_12 Almanya da ünlü bir marka. Bir kaç kez bebeğime verdim bi sorun yaşamadık.
Buse_efe Tazeanne17_12 almanyada en iyi mamaymış hatta buraya gelen almanlar koli koli alıyomuş orda pahalıymış bir kez bende aldım bebeğim hiç içmedi kokusu çok kötüydü vede yapısı farklı ırmik gibi diğer mamalar nişasta gibi mesela
Tazeanne17_12 Aysin3838 bende smilac kullaniyorum çok memnunum ama bebevitayi önerdi bı kaç kişi çok iyi dedi de bi sizlere de danışayım dedim
Poziomka Sütkızım onu kullanıyor durumları olmadığı en ucuz da o olduğundan onu alabiliyorlar 6 aylık oldu hiç sıkıntı yaşamadılar diyebiliyorum
Bugraveannesi Tazeanne17_12 suan 15 aylık. 6 aya kadar bebelac vermistim biraz da anne sütü sağdım çünkü emmiyordu. Mamalar zamlaninca alamama durumum olmuştu bunu denedim elhamdülillah bisey olmadı zaten içeriği ıyi bir mama takıp ederek aldım ben