Momofaboy tco vuava marka beşik gibi kullanıyorum resmen iki aydır hayat kurtardı. 160 liraya almıştım. Bebek büyüyünce sırtı dikşeşip koltuk gibi kullanılabiliyor. İyi ki almışım dediğim bir eşya:)
Yagiz1616 deletedmom4842 gerçekten işe yarıyormu gündüz hiç uyumuyor sadece memede uyuyor yatağa yatırınca 15 dakika sonra uyanıyor hiçbir işimi yapamıyorum fiyatı çok ucuz değil o yüzden emin olup almak istiyorum bugün araştıracaktım baktım forum açılmış çok sevindim görünce
TZA deletedmom4842 evet bugüne kadar kızıma aldığım her şeyin faydasını gördüm ama aldıklarım arasından en en işe yarayan şey bu oldu hayat kurtardı resmen 😄
Rabia88 Momofaboy kesinlikle en severek kullandığım ve verdiğim parayı hak eden şey büyük rahat sallanma özelliği var ama sallamiyorum şimdi ek gıdaya geçtik oturur pozisyonda kullanıyorum fazla para vermeye gerek yok bence
deletedmom4842 Yagiz1616 İşte bizde korka korka aldık ya yatmaz yada oynamazsa diye ama inan çok işime yaradı şimdi sana al desem bebeğin içinde durmaz sıkılır boşuna para vermiş olursun ama belki de hoşuna gider rahat vakit geçirir. Denemeden yada risk almadan anlayamazsın.
Yagiz1616 bynduru hayır almadım bi akrabamdan buldum ama yatmıyor iyiki almamışım zaten bebekken alıp alıştırmak gerekiyormuş şimdi küçük geliyor 4 aylık Olduk markası Joie güzel değil
Sevdaacar82 Happy baby plus anadizi süper bişey hem 13 kiloya kadar taşıyor emde sadece yanlardan emniyet kemerini takıyorsunuz valla benim bebeğim kolik bir bebek ti benim için kurtuluş oldu yatağımın üstüne koyuyorum bende yanına uzanıyorum sallıyorum ve hemen uyuyor kesinlikle tavsiye ederim