Gezginkisisi biz şu an 10 aylığız bizim 40 günlükken kafada ve yüzde egzamayla başladı sonradan bacaklara kollara yayıldı ve kakada mukus vardı ara ara ama kan görmedim hiç. Çok araştırdım diyete başladım ama emzirdiğim için diyet yapamadım hem sütümü hem de psikolojimi çok kötü etkiledi. Çünkü neyin yaptığı belli değil ve belliki birkaç şey etkiliyor çünkü sütü bıraktım geçmedi yumurta bıraktım geçmedi nasıl bulacağımı bilemez oldum. Sonrasında diyeti bıraktım herşeyden fazla kaçırmadan orantılı yedim ki zamanla bebeğin bünyesi o yiyeceklere alışsın diye çünkü tamamen kesince alışma süreci yılları bulabiliyormuş. Doktorlar da bu alerji konusunda açıkçası pek birşey yapamıyorlar en önemlisi annenin gözlemi ve içgüdüsel davranması ben öyle yaptım çok şükür alerji belirtilerimiz geçti şu an tadımlarla muz, ceviz, yumurta beyazı,nar a alerjisi var yediği zaman hemen ağız kenarı kızarıyor hatta ben şimdi yumurtasına çok az beyazını da ekliyorum artık tepki vermiyor belliki onu hallettik gibi duruyor. Sizin de az kalmış 2 ay sonra ek gıdaya geçince inşallah tadım yaparak anlarsınız yalnız çok uzun oldu galiba :)