MeloMelo Merhaba güzel anneler☺️ Bebeğim 5ay 7günlük. 1-2haftadır yabancı seçmeye başladı. Eve misafir geliyor bizimki başlıyor mızmızlığa ağlamaya evde biri oldugu sürece mızmız gidince normal😄 sizin bebişlerinizde böyle mi? Ne zaman düzeliyor bu durum😄
Deletedmom_61 MeloMelo offff çok büyük bir problem mız mız olsa iyi gözünden yaş gelerek ten içine çeke çeke ağlıyor 4 ay 5 günlük
Cereninkuzusu3011 MeloMelo ben kimseye sevme öpme yapma diyemedigim için sanırım kızımın tam olarak öyle olmasını istiyorum 😬 şuan 3 ay 15 günlük kendini baya sevdiriyor bı 5 dk sonra falan huysuzlanmaya başlıyor o sırada da olan oluyor zaten 🙄 keşke tanımadıkları dan uzak durmayı bilse daha küçük gerçi ama bakalım büyüdikce yabancı secer belki
Deletedmom_61 MeloMelo inşallah biranonce geçer misafir gelecek deli gibi korkuyorum napacam diye gelmede diyemiyoruz biyere gidemiyoruz yazı bekliyorum bakalım biraz büyür nalarsak Allah yardımcımız olsun
canikom 15 aylık hala bazen yapıyor bazı erkeklere 😅 ama azaldı önceden marketteki erkek kasiyeri görünce falan da ağlıyordu.
MeloMelo Cereninkuzusu3011 bizimde 1-2haftaya kadar önce öyleydi. Yani bende sevmem insanların gelip öpmelerini ama anneannesine dedesine falanda yapmaya başladı ondan 😄