Tugceyasar Merhaba hanımlar 10 aylık bebeğim var ve hafif hafif yürümeye başladı ayakkabı almaya gittiginde ilk adım ayakkabısı almamı söyledi çevremden hep gereksiz bişey diye duydum siz neler düşünüyorsunuz yada deneyen tecrübesi olan varmi
Ayseege6156 Tugceyasar yeni bastığı için canım ilk evde yürüt hep tabanı iyice kendine gelsin ayakkabı olmaz şuan fakat yinede ara ara giydir öylede yürüt onada alışsın ayağı ama ilk adımlar ayakkabısız öneriliyor hatta bu konuyu burda günlük verilen bilgilerde de okumuştum
Deletedmom0099 Tugceyasar evde çıplak, dışarıda ilk adım ayakkabısı kullanılmalı. içe basma gibi durumlar yaşanmaması adına
Nesrincente Tugceyasar bence bıraz evde ıyıce pekiştirsin derim ayakkabısız ayaklarını iyice öğrensin benım oğlumda 9 10 ay arası basladı kucuk kucuk adımlar kıs oldugu ıcın cıkmadık hıc zaten dısarı ayakkabı almadım o yuzden evde kendı ılerletti yasına kadar cok guzel geliştirdi şimdi ayakkabıya alıstırnaya calısıyorum yenı yenı 13 aylıgız suan
yaprak_34 Tugceyasar evde ayakkabı kesinlikle önerilmiyor bir araştırın isterseniz …Dışarısı için ilk adım ayakkabısı alabilirsiniz vicco nun ilk adım ayakkabıları genelde öneriliyor
Dorukcugummm Deletedmom0099 merhaba bilginiz var mı bilmiyorum ama ice basma neyden kaynaklanır?Oglum da ice basıyor😔