SEDANURRRR Sür alerjisi olan bebek anneleri nasıl başladınız ek gıdaya neler yaptınız? Tariflerinizi bekliyorum 😊
Elenor SEDANURRRR direkt tarifle başlamak doğru olmaz. 3 gün kuralıyla başlamalısınız. O da tadımlık şeklinde olmalı. Tatlı patates,havuç,muz gibi sıralamayı yapabilirsiniz. Ben açıkcası sebze meyve sebze meyve şeklinde gittim.
cemre_-34 SEDANURRRR benmde bebegum sut alerjisi var bizde ek gıdaya baslayacaz ama tadimlikla 3 gün kuralıyla mevsim sebze ve meyvelerine göre adım atacağız ama yoğurt ve yumurta şuan yasak bize onun dışında 3 gün kuralıyla ilerleyecz ve gün de 1 öğün sadece
Elenor Sür alerjiniz varsa doktorunuza da danışın mutlaka. Peynir,yoğurt gibi tadımlamalıkları çok sonraya koymalısınız.
SEDANURRRR Elenor doktora danıştım zaten canım peynir süt vermeyeceğim. Sadece sebze meyve şimdilik, ben fikir almak istedim buharda vs nasıl haşlandıklarıyla alakalı
gozdekrks SEDANURRRR buharda hasliyorlar bi aparat var onunla yada blender var bunun için pahali ama bazıları onu kullanıyor. Haşlayıp genelde çatalla eziyorlar zeytinyağı koyup biraz