1ipekgibi- Uykularınız nasıl .bizim diş çıkarma grip derken herşey allak bullak oldu.Çok erken kalkıyor 2 uyku çok geliyor ,tek uyku yetmiyor .sizlerde durumlar nasıl tamamen tek uykuya geçenler bu süreci nasıl yönettiniz?
cydcvk 1ipekgibi- tek uykuya geçeli nerdeyse 7-8 ay oldu bizim. Bütün dişler çıktı ama hala gece milyon kez kalkıyor meme diye
Hamza5353 1ipekgibi- gündüz tek uyku ama yetmiyor gece 74636363663 kere kalkıyor 🤦 sabah da 7 de gün başlıyor çok yorucu
Angel_45 1ipekgibi- 21 aylığız biz 4 aydır falan tek uyku yapiyo lakin çift uyku yaparken nasılsa tekte de öyle geç yatıp gece sık uyanıp sabahta erkenden uyaniyor
1ipekgibi- cydcvk bizimki uykuya düşkün bi bebekti ne olsuysa 1 aydık oldu gece uyanma yok ama gündüz sıkıntılı geçiyor başaramadım tek uykuyu
1ipekgibi- Hamza5353 gün içinde nasıl oyalıyorsunuz😔sanırım şu aralar yenidoğan döneminden daha çok zorlanıyorum daha bunun 2 yaşı var😰
Hamza5353 Akşam uykusuna 8 9 gibi geçiriyorum ama geceleri ağlayarak çok kalkıyor köpek dişleri tam cikmadi 🤦
1ipekgibi- Hamza5353 bizim ilk azılar daha çıkmadı çok zorluyor geç de yatırsam erken de yatırsam erkenden uyanıyor
Hamza5353 1ipekgibi- sürekli oyun oynayıp o sekilde dikkatini dağıtıyorum eline meyve poğaça falan veriyorum oyun oynarken yesin diye. Sürekli agkamkli ama asla tatmin olmuyor dışarıya çıkmayı çok istiyor çıkınca içeri girmek istemiyor 4 aylık kızımda var aşırı zorlanıyorum 🤦😥
Hamza5353 1ipekgibi- ilk azilarda oğlum hastanelik oldu kan topladı dışı patlamasldi😥 çok ağlamıştım sürekli ateş oluyirdu çok şükür patladı. Azı lar çok çok zordu bizim için. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Bebeklerimiz içinde çok zor ağrılar 🤦😥
1ipekgibi- Hamza5353 aynen benim kızımda öyle çok memnuniyetsiz şu aralar ama sizin işiniz daha zormuş küçük bebişte var Allah yardımcınız olsun
1ipekgibi- Angel_45 gece uyanma sorunumuz yok ama dediğiniz gibi iki de uyuşa tek de sabah uyanma saati farketmiyor 🤦🏻♀️