Muhasebeciana defnes32 ooo valla gece temizlik yapmasini daha cok seviyorum bi aşka geliyorum 😃 tabi kizimi uyutmaya calisirken kendim sizip kalmazsam 😃 wc yikarim toz alirim yerleri silerim gece bunlar yapilir cunku 😃 mutfak ta temizlerim
Bebegim_28 defnes32 aşağı ses gitme durumu yoksa toz al sil süpür yaparım eğer aşağı ses gider derseniz,mesela mutfak dolaplarınin dışını silerim(haftada bir dolap dışlarını silerim)saloni toplar toz alırım mobilyaların, birde tuvalet banyo yikayabiirm
_esraaozturkk_ defnes32 eşim nöbette olunca temizliyorum valla öyle daha çok iciime siniyor sabah tertemiz ev oh😅
defnes32 Muhasebeciana benimde tam tersi sabah 6 7 de kalkıp temizliğe başlarım öğlen 12 ye kadar bitmesi lazım
Banaannede Muhasebeciana ben gece temizlik yapmaktan nefref ederim ama şu mutfağı gündüz gözüyle temizlemek nasip olmadı 😂
ElifKrc Bende bazen gece uyanıp yapıyorum biraz takıntılı olmaya basladım herkes uyurken gece kendime ayırdığım o vakit çok iyi geliyo gündüz süpürme işlerini yapıyprum çamaşır vs gece toplama silme kaldırma düzenleme 😅
defnes32 ElifKrc aynen mutfak temizlerim çamaşır ser katla geceleri en fazla yaptığım gece süpürge açamıyorum korkuyorum
Edabebek1 defnes32 ben arada da olsa alt kat komşuma mesaj atıyorum veya arıyorum müsaadeniz var mı ses gelebilir falan diye Allah var sorun değil tabikide yapabilirsin der bende yaparım sürekli değil ama 3 kere falan oldu yani akşam ⅞ gibi süpürge açtığım normalde sabah da dikkat ederim yatar ederlerse diye 11 /12 gibi açarım onun haricinde gece mutfak dolapları tuvalet banyo yıkarım temizlerim buz dolabını temizlerim toz almayı falan genelde sabah yapıyorum iki çocuklu olunca anca oluyor (23 ve 9 aylık kızlarım )
defnes32 Edabebek1 bizim komşunun sesten yana sıkıntısı yok ama ben hava kararınca yapabilgm en fazla çamaşır ser katla
Muhasebeciana defnes32 dogrudur canim iste herkes nasil rahat ediyorsa bende gece yorulayimki yatmadan ,yatinca dinlenirim mantigiyla is yapiyorum zaten calistigim icinde suan her turlu gece yapmak durumundayim gunduz yapma imkanim yok bir pazar gunun var ondada ne kizima ne kocama vakit ayirabiliyorum temizlige adarsam kendimi 😃
pnar1991 defnes32 ütümü yapıyorum ertesi gunun yemegını ya da tatlı geceden yaparım hep yesıllıgımı yıkarım hazır ederım
Banaannede Muhasebeciana Allah yardımcınız olsun hayran kaldım hem iş hem çocuk hem ev maşallah 😊 üstelik pozitifsiniz de. inşallah işe dönünce ben de sizin kadar güçlü kalabilirim