Stardust1 oglunucoksevenn ben dün ilk defa en sevdiğim yemeklerden biri olan sarmayı yapmayı denedim övünmek gibi olmasın güzel oldu 🙃 hala var onu yeriz bu akşamda,havuçlu patates mantısı ve muzlu magnolia bide 😋
ilaydauzunn61 oglunucoksevenn mantarli tavuk sote kayisi kompostosu salata ve leblebi kurabiyesi yapacagim
blue5 oglunucoksevenn esim yemeğe gelmeyecekmis ben de kendime sebze corbasi yaptim. Biraz da sarma var.
bikerem oglunucoksevenn ezogelin corbasi,mumbar iskembe dolmasi yapildi,çikolatali kek ve hashasli çörek yapiliyor
kitapkurdubebeninanasi Tazeanne00 merak etme yalniz degilsin geçen sene bugünlerde ben de öyleydim çok zorlanirdim simdi oğlumla birlikte yapiyoruz yemekleri. Allah kolaylik versin.
yaprak_34 Melekse Madımak çorba zaten hamur çorbası da çorba .madımakı başka bir şey olarak mı yaptınız
Melekse yaprak_34 madımak yemek salçalı yemek hamur çorbası dediğim de erişte varya ona diyoruz hamur corbasi
lyl0742 Momylion sadece cildinde egzama vardı o şekilde öğrendik, hiç kakada kan, mukuslu kaka, fışkırarak kusma falan olmadı ben cildi hassas nemlendirmek lazım falan diye düşünmüştüm ama atopik Dermatite bağlı egzama 😔
Momylion lyl0742 smdi o kadar yaygın ki alerji bende bu konuda paranoyak oldum bizde de hafif mukuslu kaka var gibi bende o yüzden şüphelendim çok geçmiş olsun 🌸