oglunucoksevenn Kızlar neler pişiriyosunuz akşama☺️ Ben yoğurtlu bılgurlu köfte yaptım ama yanına ne gider bilemedim. tavsiyelerinizi bekliyorum 🤗 🧆🍱
Tazeanne00 oglunucoksevenn hıc bısey cocuk durmuyo butun gun 1 saat uykuyla duruyor aksama allah ne werdıyse yiyecez
Bebegim_28 Tazeanne00 bi gün de menemen ile idare edersiniz 🤭bebiş iyi olsun da zamanla düzeniniz oturur canım 🥰
kitapkurdubebeninanasi Tazeanne00 merak etme yalniz degilsin geçen sene bugünlerde ben de öyleydim çok zorlanirdim simdi oğlumla birlikte yapiyoruz yemekleri. Allah kolaylik versin.
yaprak_34 Melekse Madımak çorba zaten hamur çorbası da çorba .madımakı başka bir şey olarak mı yaptınız
Balkizlarim oglunucoksevenn Kelle paça , portakallı kereviz yemeği salçalı makarna yoğurt acı biber 🌸
Pertingeniniz Balkizlarim portakallı kerevizi nasıl yapıyorsunuz ben kerevizi sadece salatada denedim güzeldi oğlumda sevdi güzel bir tarifse denemek isterim :)
Muhasebeciana oglunucoksevenn Allahtan artik boyle bir derdim yok 😃😃 kolay gelsin size 😃😃 5 aydir calisiyorum son 2 aydir isyerinde kalan yemekler cope gidiyordu ofisteki arkadasla uzulup kalan yemekleri evimize goturuyoruz 😃😃😃 sonucta kimsenin kaşigi degmiyo etmiyo yazik gunah cope gitmesin 😃😃
Seydameva oglunucoksevenn nohut pilav soğan salatası. Bir de mercimek çorbası yapacağım bebeklerim için
lyl0742 Momylion aynı menü afiyet olsun çorba bile aynı 😂 yanlız ben acaba salata yerine cacık mı olsa diye düşündüm dolma yetmezmi acaba yanına bişeyler mi kızartsam dedim bilemedim
Alnalprdha oglunucoksevenn bı ezogelin çorba yaptım salata yaparım çok yiyemiyoruz biz bu ara mide küçülsün 😅 bence yanına turşu gider varsa salata güzel olur zaten bulgurlu ya çok abartı bişeye gerek yok eline sağlık
Hsrtgndz oglunucoksevenn çocuk hasta uyumuyr durmuyr mızmız oyuzden sadece yeşil mercimek yapacam galiba yaninada bazlama