Kbrmrc Kızlar ya maskara ile abdest olurmu çalışıyorum sabah göz kalemimi ve maskara mı sürüp evden çıkıyorum namaz vakitlerinde abdestimi, alıyorum aktığı zaman siliyorum falan sizce olur mu
aylizinannesiii Kbrmrc Kirpiklerin islanmaz su değmez silip abdest alabilirsin maskarayi islak mendile silmek bir Dakika bile sürmezki
Carolina Kbrmrc evet kirpiklere su değmediği için abdest olmuyor ben bu yüzden makyaj yapmıyorum doğal güzelim 😊
Kbrmrc Zeyn07 sadece göz kalemi ve rimel sürüyorum okadar bilemeyebilirim atıp mı günah mı sormam size ne oluyo size ne
Kbrmrc Carolina en güzeli aslında ama ben göz kalemi falan olmayınca kendimi hasta hissediyorum alışkanlık olmuş yıllardır sürünce😁
Carolina Kbrmrc ben de öyleydim. Sürmeyince hasta gibi hissediyordum. Ama zamanla buna alışmaya çalıştım. Alıştım da. Şimdi de sürünce kendimi çok güzel hissediyorum 😁
Eliff11 Kbrmrc makyaj yapmadan önce abdest alın sonraki abdestlerde makyaj sılmıyodum bı yerde okumuştum ünv dönemınde böyle yapıyordum yoksa namazlarım gdecekti
Deletedmom5455451 Eliff11 sayılmıyor ki. O keyfe yapılan birşey siz üşengeçlikten yüzünüzü temizlemeyip abdest aldınız abdestsiz namaz kılmış oldunuz