Eminneee Selam anneler bi sorum olacak 2 ay 11 günlük bir kızçem var emerken sanki az emiyor gibi bu aylarda bebeklerin kaç ml emmesi gerekir?
tugbahy6 Eminneee ya dakikaya takılmayın bebek aç olsa ağlar kızım doğduğundan beri 1-2-3 dk emer hiç bilmem 10 dk emdiğini çekişi kuvvetli hızlı çekiyor doyuyor şimdi 9 ay 24 günlük hala o şekilde 5 dk sürmez
Yasemin38 Eminneee canım her bebek kendine özeldir. Saate dakikaya aldırmadan her istediğinde sık sık emzir. Beslenmene dikkat et bol bol su iç ve sık emzir
2prematureannesi Eminneee ben dakikaya hiç bakmıyorum zaten emmek istediğinde veriyorum sürekli mesela kendisi memede uyuyor çekiyorum doymadıgi zamanda mama takviyesi yapıyorum
ArdicEge Eminneee kilosunu 150 ile carpın günlük alması gereken miktar cıkıyor. Atiyorum 3 kilo bebeginiz 3×150=450 yani en az toplam 450 cc süt alması gerekiyor günde.
Eminneee tugbahy6 Benim kızımda öyle kilo alımı güzel ama bazen ağlıyor doymadı sanıyorum emziriyorum bu sefer kusuyor
ArdicEge tugbahy6 ahahah ek gıdaya gectiyseniz bu hesaplama değişiyor tabi🙈 benimde 1500 cıkıyo 9 aylık tabi 1500 cc mümkün degil ahaha😂🙈
tugbahy6 busracoban_35 kız yok 2 çekiyor doyuyor işte güya nerde günlük 1300-1500 🤣🤣ne saçma hesap 15 kilo ise 150 ile çarpsak 2.250 çıkıyo o kadar mı emziricez
oglumubeklerken tugbahy6 bu yeni doğan hesaplaması 15 kilo bebek zaten artık ek gıda dönemine girmiştir ve tek beslenme kaynağı anne sütü değildir