kitapkurdubebeninanasi edafhnanq2n ben dolap uygulamasindan ikinci el almistim geçen sene weewell whc730 markasi. Baya kullanisli
Hilal481 edafhnanq2n bende dolap uygulamasında n aldım 2 hafta önce Sinbo aldım gayet güzel zaten ürünü teslim aldıktan sonra karşı tarafa para geçmesi için 3 gün içinde onaylamanız lazım eger bozuksa filan iade edersiniz para karşı tarafa geçmeden
yusufmertmom edafhnanq2n simbo 5lt olanını aldık memnunum. Su kapasitesi büyük bişey alın çok çabuk bitiyor
simiyyy E bebekten gokd master aldım sizin için uygun mu bilmiyorum ama üç beş ay önce 300 liraya almıştım. Benim aldığım bile odayı zar zor nemlendiriyor daha ucuzları iş görür mü bilemiyorum
kitapkurdubebeninanasi edafhnanq2n ay kendi bulundugunuz sehirde satan yok mu letgoda falan en azından çalıştırarak alabilirsiniz. Bizim sansimiza alan kisi 2 kez kullanmisti çok temizdi
Hilal481 edafhnanq2n 150 TL’ye aldım yeni gibiydi zaten pek kullanmamışlar kutusu garantisi herşeyi mevcut normal fiyatı 500 TL sizde temiz bulursanız alabilirsiniz bence