Kkizilay2 Arkadaşlar pierre cardin yeni bi araba çıkarmış kabin boy çek çek kolu var, kullanışlı bişeye benziyor alan var mı acaba, tavsiye eder misiniz
Halista Kkizilay2 ben aldım kullanıyorum. Yeni doğandan itibaren kullanılıyor. İnanılmaz rahat. Sürmesi çok rahat,hafif çanta gibi her yere sığabiliyor dışarda katlayıp elinizde çekip taşımak vs çok rahat oluyor
Agahinannesi Kkizilay2 travel sistemleri alarak nasıl hantallık etmişsiz kendimize 🤦♀️ Keşke bunlara baksaydık zamanında şimdi baktım bebde siz paylaşınca harika bi ürün gibi duruyo. Kendime kızıyorum şuan keşke böyle alsaymışım 😞
Halista Kkizilay2 büyük bir araba arayışında değilseniz pratik olsun kolay sürülsün her yere sığsın kolay taşınsın diyorsanız ideal arabalardan biri. Ben dışardan eve her gelişimde iyiki almışım dedim
Halista Agahinannesi travel ilk başta göze güzel gözüküyor bide puset zamanında kullanışlı gibi geliyor da sanırım büyük aparata geçince hiç bir yere sığmaz oluyor,çocukta rahat edemiyor 😬
Kkizilay2 Agahinannesi çok araştırdım da trawel kullanıcıları hep aynı şeyi söyledi, buna karar verdim bende. Bu arada Benim oğlumun adı da Agah ☺️